Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex munka Bécsben

Szex munka Bécsben

Szexmunkások kereseti lehetőségei Bécsben

2024. április 21. - Erotikus munka Bécsben

Ha azon gondolkodsz, hogy a bécsi szexiparban kezdd el a karriered, az egyik legnagyobb előny a kereseti lehetőség. Bécs az ideális városnak számít, ha jó fizetésű szexmunkást szeretnél lenni. Azonban ez nagyban függ attól, hol kezdesz dolgozni, valamint attól is, hogyan végzed a munkád.

Van néhány alapvető dolog, amely általánosságban növelheti a keresetedet. Ebben a bejegyzésben a szexmunkások fizetéséről és azokról a dolgokról írunk, amelyekre a bécsi szexmunkásoknak összpontosítaniuk kellene, ha a lehető legtöbb pénzt szeretnék keresni bármilyen bordélyházi környezetben.

Szexklubok (éjszakai klubok)

Hogyan kereshetsz a legtöbb pénzt bécsi szexklubokban:

  • Legyél jó beszélgetőpartner
  • Éreztetni kell a vendéggel, mintha csak egy hétköznapi lánnyal flörtölne
  • Elegánsan kell öltözködnöd
  • Tudnod kell érzékien táncolni a színpadon
  • További nyelvek ismerete nagy előny

Azok a szexmunkások Bécsben, akik éjszakai klubban (szexklubban) döntenek a munka mellett, óriási kereseti lehetőséggel rendelkeznek, ha jól végzik a munkájukat. Például ahhoz, hogy sikeres legyél Bécs legjobb szexklubjaiban, jó beszélgetőpartnernek kell lenned, és tudnod kell, hogyan beszélj a vendégekkel.

Az egyik legfontosabb dolog itt az, hogy a vendég úgy érezze, mintha ez nem csak egy pénzért történő szolgáltatáscsere lenne, hanem mintha egy normál bárban lenne, és egy hétköznapi lánnyal flörtölne. A potenciális vendég figyelmének felkeltése is fontos, ami a következő ponthoz vezet.

room-in-maxim-wien.jpg

A klublányoknak elegánsan kell öltözniük, és szexi ruházatot viselniük, amely felkelti a vendég figyelmét. Vannak lányok, akik az éjszaka folyamán többször is váltanak ruhát egy szexklubban. Egy szexi ruha és harisnya például remek módja annak, hogy jó benyomást kelts a vendég szemében.

Egy másik dolog, amit a klublányok tehetnek, hogy ők legyenek a figyelem középpontjában, az a színpadi tánc. Ez azt jelenti, hogy tudni kell érzékien és csábítóan mozogni ebben a környezetben.

Ezen kívül, ha jó beszélgető vagy, mindig hasznos, ha tudsz további nyelveken is beszélni. Mivel a legbőkezűbb vendégek általában a szexklubokban találhatók, azok a lányok, akik tudják, hogyan csábítsák el és beszéljenek velük, keresik a legtöbb pénzt ebben a bordélytípusban Bécsben.

Ha el tudsz kezdeni dolgozni Bécs egyik legjobb szexklubjában, gyakorlatilag korlátlan a szexmunkás fizetésed a fent említett okok miatt.

Kattints ide, hogy megnyisd a neves Maxim Wien szexklub állásoldalát, és tudd meg, mi szükséges a karriered elkezdéséhez: Ugrás a Maxim állásokhoz

Eszkort ügynökségek

Hogyan kereshetsz a legtöbb pénzt eszkortügynökségeknél Bécsben:

  • Szórakoztató kell, hogy legyél szex előtt és után is
  • Elegánsan kell felöltöznöd
  • Diszkréten kell viselkedned
  • Tudnod kell, hogyan viselkedj eseményeken

Az eszkortügynökségeknél dolgozó szexmunkások fizetése szintén magas, de itt kissé mások a legtöbb pénz megszerzésének feltételei. Egy jó eszkorthölgy szórakoztató a munkamenet előtt és után is, éppúgy, mint ahogy vonzó az ágyban.

Egy jó módszer sok pénzt keresni kísérőként az, hogy érdekes legyél a vendégek számára, így ők meghosszabbíthatják a foglalást még egy órával (vagy többel), mert több időt szeretnének veled tölteni.

Az elegáns öltözködés itt is kulcsfontosságú, de egy szkortlánynak diszkrétebben kell öltözködnie és viselkednie, mivel úgy kell kinéznie, mint a vendég partnerének, és nem egy éjszakai eszkortlánynak.

Mivel az eszkort hölgyeket gyakran különböző típusú eseményekre viszik, tudniuk kell, hogyan viselkedjenek ilyen környezetben, és ne tűnjenek ki a többi ember közül. Ahogy a szexklubokban is, sok gazdag úr dönt úgy, hogy éjszakára eszkortlányt foglal, így hatalmas a kereseti lehetőség egy eszkort hölgy számára is.

Ha a legtöbb pénzt szeretnéd keresni a magas osztályú eszkort munkádban, kövesd a fent említett kritériumokat. Ezenkívül azok az eszkorthölgyek, akik szexklubban is dolgoznak, ők keresik a legtöbb pénzt ebben a környezetben.

Sok vendég az önálló eszkortlányok helyett eszkortügynökségeket választ. A Sex Vienna Magazin felsorolta az okokat, miért: 6 ok, hogy miért válassz eszkortlányt egy ügynökségtől

FKK szauna klubok

Hogyan kereshetsz a legtöbb pénzt egy FKK szauna klubban Bécsben:

  • Biztosnak kell lenned magadban, még akkor is, ha idegenek előtt félmeztelenül vagy teljesen meztelenül sétálgatsz
  • A lehető legtöbb vendéggel kell beszélgetned
  • Sok extrát kell kínálnod, hogy esélyed legyen rendszeres vendégeket szerezni 

Az FKK-k vagy szauna klubok különböznek a korábban említett bécsi bordélytípusoktól. A Goldentime Vienna FKK-ban dolgozó lányok általában meztelenek vagy majdnem teljesen meztelenek, így állandóan kényelmesnek kell érezned magad a testeddel. Ez azt jelenti, hogy biztosnak kell lenned magadban, függetlenül attól, hogy szexi fehérneműt vagy semmit sem viselsz.

A legjobb taktika a legtöbb pénz megszerzéséhez egy FKK környezetben az, hogy minél több vendéggel találkozz. Az FKK-k működése miatt nehezebb a legtöbb pénzt keresni egyéni (rendszeres) vendégekkel, hacsak nem döntesz úgy, hogy széles körű extra szolgáltatásokat kínálsz. Mivel Bécsben sok más szexmunkás is elérhető a Szaunaclubban, a vendégek hajlamosak minden alkalommal másik lányt választani, és nem ugyanazt.

Laufhaus

Hogyan kereshetsz a legtöbb pénzt egy laufhausban Bécsben:

  • Különösen türelmesnek kell lenned
  • Stratégia kidolgozása az első benyomás megteremtésére kulcsfontosságú
  • Sok extrát kell nyújtanod
  • Időnként változtass laufházat, hogy új lányként jelenj meg ott

A bécsi szexmunkások, akik laufhausban kezdenek dolgozni, szintén sok pénzt kereshetnek, de más taktikákat kell alkalmazniuk, mint más típusú bordélyokban. Például a laufházak működése miatt a lányoknak, akik itt dolgoznak, türelmesnek kell lenniük.

Ebben a környezetben a vendégek keresik meg a lányokat, és nem fordítva, így nem olyan könnyű felkelteni azok figyelmét. Jó első benyomás kulcsfontosságú a vendég elcsábításához.

9cb7631d-81d8-43ca-9b2c-585f1ec8f37b_1.jpeg

Egy másik fontos szempont a hosszú és széleskörű szolgáltatási lista kínálata, mivel ez vonzó lehet a nagyobb számú vendég számára. Az a lányok, akik laufházban dolgoznak, hajlamosak idővel másik laufházba költözni, hogy új lányként jelenjenek meg. Ez is lehet egy jó taktika, de gyakran nem ez a legjobb módja a legtöbb pénz megszerzésének egy laufházban.

Szexstúdiók

Hogyan kereshetsz a legtöbb pénzt egy szexstúdióban Bécsben:

  • Sok szolgáltatást kell kínálnod, hogy lekösdd a vendégeket
  • Több vendéget kell kiszolgálnod az olcsóbb árak miatt
  • Rendszeres vendégek megtartása kulcsfontosságú a plusz borravalók vagy több foglalás miatt

A stúdiók valószínűleg a legnehezebb helyek nagy szexmunkás fizetés elérésére Bécsben, de nem lehetetlen a megfelelő hozzáállással. Ennek oka az, hogy a stúdiók általában a legolcsóbb helyek, ahol szexet találni Bécsben, és a lányok valójában nem keresnek annyit minden egyes alkalom után.

Természetesen vannak még néhány dolgok, amelyeket meg lehet tenni a vendégek számának növelése érdekében. Például a több szolgáltatás kínálata döntő tényező lehet néhány vendég számára, amikor lányt keresnek egy stúdióban. Több rendszeres vendég megtartása remek módja a több pénz keresésének egy stúdióban. A rendszeres vendégek gyakran kedvenc lányaikat jutalmazzák borravalóval, ajándékokkal vagy egyszerűen csak több foglalással.

Több információra van szükséged a város stúdióiról? Itt találhatók Bécs legrosszabb szexstúdiói.

Következtetés a szexmunkások fizetéséről

Ebben a cikkben minden különböző típusú bordélyt lefedtünk, ahol a bécsi szexmunkások pénzt kereshetnek. Ahogy láthatod, különböző dolgokat várnak el tőled attól függően, hogy hol szeretnél dolgozni.

A fent említett tippek követésével biztosan jó úton haladsz a legtöbb pénz megszerzése felé az adott bordélytípusban. Ami a javaslatunkat illeti, a legtöbb pénzt valószínűleg egy szexklubban lehet keresni, miközben escort randikat is vállalsz a vendégekkel.

Természetesen minden környezet jó lehetőséget kínálhat pénzkeresetre, de néhányuknak nagyobb a kereseti potenciálja másokhoz képest. A döntés rajtad múlik, attól függően, hogy mit szeretnél csinálni, valamint mennyi pénzt szeretnél keresni!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexmunkabecs.blog.hu/api/trackback/id/tr1518386889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása